torsdag 28 februari 2013

Mera fina saker till köket!

Fin upphängning till köksredskap, grytlappar, vitlöksflätan...
 

 
Köksredskap med trähandtag, riktigt sköna att hålla i.





1 kommentar:

Floras Kulle sa...

Hej!

Tack för kommentaren på min (sovande) blogg! Jag såg den först nu, hrm... *skäms*...

Jag har i stort sett BARA renoverat, i två år nu kan man säga. Vi skulle ha öppnat dörrarna till nya butiken i de nya lokalerna innan jul, men plötsligt slängde min arbetsgivare fram ett schema där jag låg inplanerad på HELGJOBB! Hej och hå, bara så där, inga kompromisser! Tack för det, efter 23 år, liksom...:( Så där rök min helgöppna butik all världens väg. Men jag ger INTE upp, jag har bestämt mig för att det nya huset skall bli klart nu under våren, det gamla skall säljas och sedan blir det butik på heltid, wohoo! Ibland behöver man en spark i rumpan, sannerligen. Det är viktigt att följa sina drömmar.

Såg att du redan beställt från Beth Q, hon gör jättefina saker. Man kan också göra liknande själv om man vill få utlopp för kreativiteten, finns mängder av roligt material exempelvis på etsy.com. Har samlat ihop lite delar här, så vi får se vad det blir av det...:)

Kikade på bilderna från din butik, WOW! Det ser ju helt ljuvligt ut! Lycka till med allt, och hoppas att kunderna strömmar till!

Hälsningar Annette, Floras kulle